Våre tjenester

Renovasjon

Melby Transport utfører transport tjenester i Nord-Gudbrandsdal for NGR. Vår jobb er å transportere avfallet ut fra distriktet til de sentrale mottakspunktene. Vi har også egen søppelrute hver uke der vi henter avfall hos bedrifter i Lom og Skjåk. Trenger din bedrift avtale for henting av avfall, så er det bare å ta kontakt post@melbytransport.no

Septik

Melby Transport har drevet med septik- og slamtransport siden 1976. Vi har i dag septiktransport fra husstander og bedrifter i Skjåk kommune. I tillegg utfører vi tømming av sandfang og fettavskillere. Har du spørsmål angående septiktransport, ta gjerne kontakt.

Vår septikbil har også komplett høytrykksspyleutstyr som kan brukes til rensing og spyling av rør og tanker ute hos den enkelte husstand, hvis det skulle være behov for dette. Spyleutstyret kan også benyttes til spyling og rensing av større røranlegg, som for eksempel i byggefelt som er tilkoblet det kommunale nettet. Dette er altså en tjeneste som dekker de fleste behov innen det som har med kloakk og renseanleggsdrift å gjøre.

Containerservice

Ønsker du å leie containere når du skal ha storrydding? Ta kontakt. Vi skreddersyr løsninger for både private og bedrifter. Vi har containere fra 8 – 41 m3. Våre biler dekker det meste innen containertransport.

Kubikksekker

Vi tilbyr også kubikksekker, for de som skal kvitte seg med litt mindre mengder avfall. Du henter den tomme sekken hos oss, vi henter den fulle sekken hos deg og tar oss av bortkjøring av avfallet. Hver sekk tar 1 kubikk.

Ring oss gjerne for mer informasjon eller hvis du har spørsmål.

Transport

Trenger du transporttjenester, så er vi bare en telefonsamtale unna. Vi transporterer og frakter det meste når vi har kapasitet. Ta kontakt på telefon eller e-post.

Kraning

Melby Transport disponerer en kranbil med veksel- og kroksystem. Med denne utfører vi krantransport, kraning til bygging, og kraning med masser og lignende.

Brøyting og strøing

Vi utfører brøyting og strøing for Mesta AS og Stian Brenden AS i Lom og Skjåk, og påtar oss også oppdrag med å strø for bedrifter i nærområdet.